fbpx

Drugo veče “Banjalučkih dana piva” donijelo nam je nastupe bendova Evolution, Sunrise, Đorđe David & Death Saw, Crvena jabuka, Yu grupa i Aifel.

Svirke su započele coverima poznatih pjesama u izvođenju grupa Evolution i Sunrise, da bi binu uskoro preuzeo Đorđe David & Death Saw. “Ritam tvoga dodira”, “Šta ćemo sad nas dvoje”, “Dolazim za 5 minuta” i ostali hitovi poznate Generacije 5 naišli su na sjajnu reakciju publike.

Crvena jabuka provela je okupljene fanove kroz 20ak godina dugu karijeru i razne hitove nastale tokom nje. “Volio bih da si tu”, “Ima nešto od srca do srca”, “Nekako s proljeća” samo su neke od pjesama koje su tjerale Banjalučane na horsko pjevanje i đuskanje u ritmu muzike.

Podrži eTrafiku

Na kraju su došli poznati rokeri iz Yu grupe, koji su naredna nepuna dva sata žestoko prašili sa bine. Redali su se hitovi “Šta će meni vatra”, “U tami disko kluba”, “Čudna šuma”… Kao i prve večeri, provod je završen nastupom banjalučke grupe Aifel.

Večeras nastupaju The Last Location, Steel Shadows, Osvajači, Divlje jagode, Elemental i Aifel.

banjalucki_dani_piva2_1 banjalucki_dani_piva2_2      banjalucki_dani_piva2_9 banjalucki_dani_piva2_10   banjalucki_dani_piva2_13  banjalucki_dani_piva2_15   banjalucki_dani_piva2_19 banjalucki_dani_piva2_20

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar