fbpx

Dvodnevni eko festival „DanI Vrbasa“, u organizaciji Green Vrbas – Zelena rijeka Vrbas i Centra za socio-ekoloski razvoj, završen je muzičkim dijelom programa na tvrđavi Kastel.

Program je otvorio banjalučki muzički sastav „Aifel“ koji je izveo pjesmu posvećenu poplavama, „Zajedno možemo sve“. Nakon toga uslijedio je nastup banjalučkog benda „Tupas mene“ koji su predstavili jednočasovni repertoar sastavljen iz njihovih autorskih pjesama pomiješanih sa obradama nekih od najvećih hitova rokenrol muzike.

Nešto iza 22 časa na bini se pojavio bend „Riblja čorba“, na oduševljenje sveprisutne publike koja je podržavala stare i nove hitove beogradskog benda, ali i recitacije i šale frontmena Bore Đorđevića.

Podrži eTrafiku

Nakon „Riblje čorbe“ uslijedio je nastup beogradske grupe „Sehdah baby“, a na after partiju koji je trajao do kasno u noć, najupornije Banjalučane zabavljao je DJ Dejan Savić.

Prethodnog dana, 11. jula, u bašti motela „Ortodox“ održan je kulturni dio programa manifestacije. Novac prikupljen od prodaje ulaznica namjenjen je za pomoć poplavljenima na području Banjaluke. dani vrbasa 2014 (2) dani vrbasa 2014 (3) dani vrbasa 2014 (4)   dani vrbasa 2014 (7)

eTrafika.net – Goran Terzić

Napiši komentar