fbpx

Dječiji hor „Vrapčići“ iz Banjaluke održao je tradicionalni koncert na tvrđavi „Kastel“ koji je ove godine imao humanitarni karakter.

Pored stalnih članova „Vrapčića“ koji su izveli svoje prepoznatljive hitove, nastupili su i gosti – Maša Ćoćkalo iz Mrkonjić Grada i Sergej Pajić. Dječije pjesme pjevali su najmlađi, ali i njihovi roditelji, a plesni podijum tvrđeve „Kastel“ bio je mali za sve one koji su plesom, igrom i vozićem podržavali male pjevače.

U sklopu humanitarne akcije „Vrapčići“ održavaju koncerte širom Srpske, a sav prihod od prodaje karata biće iskorišten za obnovu vrtića koji su stradali u poplavama u RS.

Podrži eTrafiku

Humanitarnim koncertima “Vrapčići” na  najbolji način pokazuju djeci da kroz određene aktivnosti uvijek treba da podrže drugu djecu.

Koncerti su, među ostalim, planirani u Banjaluci, Prijedoru, Mrkonjić Gradu i Derventi… Humanitarni koncerti organizovani su u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture RS. vrapcici koncert kastel (3)       vrapcici koncert kastel (10)     vrapcici koncert kastel (15) vrapcici koncert kastel (16)

eTrafika.net – S. Terzić/ Foto: S. Terzić i G. Terzić

Napiši komentar