fbpx

Zlatan Stipišić – Gibonni održao je sinoć koncert u vodenom parku ”Aquana” u Banjaluci. Započeo je pjesmom ”Činim pravu stvar”, što je bilo dovoljno da se publika razigra i do kraja koncerta bude na nogama.

U toku koncerta kiša je počela padati, međutim to nije spriječilo njegove najvjernije fanove da uživaju u dva sata nezaboravnog i emotivnog koncerta.

Redali su se raznorazni hitovi i svaki je publika znala od riječi do riječi, a posebno je bila dirljiva pjesma ”Zamoli me” gdje su se svi raznježili i prepustili iskrenim emocijama, pa se mogla primijetiti i poneka suza u očima publike.

Foto baza

Od Gibonnija sa bine čule su se samo pozitivne rijeci i riječi hvale za sve ljude koji su došli, a komentari i izrazi na licima publike govorili su da su ponosni što prisustvuju tom koncertu.

Intenzitet padanja kiše postajao je sve jači, ali svaka sljedeća pjesma i emocije koje su dolazile sa bine su je nadjačavale i ohrabrile publiku u prvim redovima da ostanu.

Sinoćnji koncert će publici ostati u lijepom sjećanju jer je ovaj legendarni muzičar tajnom vještinom otvorio srca svih prisutnih. dziboni_akvana_bl_5 dziboni_akvana_bl_6 dziboni_akvana_bl_8 dziboni_akvana_bl_9 dziboni_akvana_bl_11 dziboni_akvana_bl_12 dziboni_akvana_bl_13

eTrafika.net – E. Duratović, Foto: G. Terzić

Napiši komentar