fbpx

Na banjalučkom Trgu Krajine zainteresovani prolaznici i ljubitelji hip hopa i break dance-a juče su imali priliku zastati i pogledati ples tri sjajna momka.

Mladići su različite starosne dobi. Dolaze iz tri grada: Travnik, Zenica i Doboj. Plesom se bave već 7 godina. Upoznali su se u toku takmičenja, a svoje druženje nastavili su i kasnije. Zajedno su odlučili da izvodeći plesne tačke po ulicama različitih gradova, zarade novac koji im je potreban za takmičenja.

Ovim mladićima ples je prva ljubav. Strast, koju njeguju još od malih nogu, dovela ih je u gradove Austrije, Njemačke, Bugarske i Italije.

Podrži eTrafiku

“Uvijek se dobro provedemo, veseli smo, spremni na druženje i ljudi vide našu pozitivnu energiju”, kazao je Sabit, jedan od izvođača.

U našem gradu nisu prvi put. Kažu da ostaju duže u gradovima u kojima im bude dobro, a Banjaluka je jedan od njih. Priznaju i da su tu zbog banjalučkih djevojaka.

Što se tiče zarade koju dobijaju, kažu da to zavisi od toga kakav je dan i kakva im je publika. Nekada je to minimalna zarada, a nekada upravo onoliko koliko im je potrebno.

Za sve one koji nisu prisustvovali izvođenju, ovdje je isječak. Svakako pogledajte!

eTrafika.net – Kristina Janković

Napiši komentar