fbpx

Trebinjac Goran Gudelj pobijedio je na 14. Skokovima sa kamenog mosta u Trebišnjicu i tako postao vlasnik druge zlatne medalje sa ovog takmičenja. Drugo mjesto osvojio je njegov brat, Igor Gudelj, dok je treći bio Dragan Minov.

skokovi sa mosta trebinje6Na ovogodišnjim skokovima s kamenog mosta u Trebinju učestvovalo je ukupno 11 skakača, a njihovo umijeće ocjenjivao je žiri u sastavu: profesor Igor Anđećić- predsjednik žirija, i članovi: zamjenik gradonačelnika Trebinja, Neđo Ćebedžija, i proslavljena trebinjska plivačica, Ivana Ninković.

Pobjednik takmičenja, Goran Gudelj, kaže da je zadovoljan rezultatom, i činjenicom da on i njegov brat već pet godina zaredom drže pobjednički pehar sa trebinjskih skokova.

Povucite zakon kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda

„Brat i ja već pet godina skačemo na ovom takmičenju, on ima tri prva mjesta, meni je ovo drugo, a svakako će učestvovati i naredne godine“, kaže Goran.

Igor Gudelj osvojio je drugo mjesto i u šali poručio bratu da će mu oprostiti i da ga čeka iduće godine.

„Sve u svemu zadovoljan sam. Bilo bi lijepo da je malo bolja organizacija što se tiče ulaska i izlaska iz vode, i da se skakaonica malo izdigne. Trebinjski  most nije najveća visina sa koje sam skakao, ali mi je ovo jedino takmičenje“, priča Igor Gudelj.

Ove godine, pored domaćih skakača, učestvovao je i  gost i banjaluke, Milan Savanović, koji je prvu put u Trebinju i sasvim slučajno se prijavio za skokove.

„Inače skačem, ali ovo mi je prvo takmičenje. Svidjelo mi se Trebinje i ljudi ovdje, i svima koji skaču preporučio bih da dođu ovdje i da učestvuju u skokovima“, rekao je Savanović.

Jedan od članova žirijia bila je plivačica, Ivana Ninković, jedina predstavnica ovog grada na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Pohvalila je skakače i pobjednički skok.

„Bilo je dobrih skokova, i zaista treba imati hrabrosti skočiti u tako hladnu vodu. Svidio mi se pobjednički skok i žiri ga je jednoglasno izabrao za najbolji“, kazala je Ninkovićeva.

Organizatori manifestacije Skokovi s kamenog mosta su galerija „Veritas“ i klub „Riva“, uz podršku sponzora koji su omogućili nagrade za pobjednike: prvo mjesto 300 maraka,  drugo 200 i treće mjesto 100 KM. Goste lokala, ali i brojne Trebinjce koji su uživali na Trebišnjici u čamcima i na njenim obalama, zabavljao je Lexington bend iz Beograda.

 

 

eTrafika.net – Sonja Terzić

Napiši komentar