fbpx

Banjalučki bend Funhouse pobjednik je prvog muzičkog duela Jäger Music Nighta 2013, koji se održao sinoć u DFK klubu. Takmičili su se protiv benda The Skyflyers, a publika je odlučila da Banjalučani idu dalje. Nakon dvoboja, na scenu je stupila grupa Elemental koja je promovisala novi album “U redu je”.

Oba benda imali su po pola sata da svojom muzikom osvoje simpatije prisutnih i na taj način ih ubijede da glasaju upravo za njih.

Bend Funhouse svira funk, pop i disco muziku, a u aprilu su proslavili godinu postojanja. Osim covera, publika je imala priliku čuti i njihovu autorsku pjesmu. Bend se sastoji od pet članova : Marija Dulić – vokal, Stefan Nikić – klavijatura/back vokal, Strahinja Nikić – gitara, Nenad Dobrijević – bubnjevi i Aleksandar Babić – bas gitara.

Foto baza

The Skyflyers je bend iz Prijedora koji postoji malo više od godinu dana. Pored autorskih pjesama, sviraju funk, soul i disco covere. Članovi benda su Janko Rodić – vokal, Goran Vuleta – klavijature, Dinko Kulenović – bas, back vokal, Srđan Omazić – gitara i Igor Zorić – bubnjevi.

Nakon odlične svirke bendova na scenu je stupila grupa Elemental koja je poslije  dovela DFK do usijanja. Redali su se kako novi, tako i stari hitovi – “Malena”, “Male stvari”, “Ljujaj broj”, “Romantika”, “Vertigo”, “Priroda i Društvo”, “Po mojoj mjeri”…. Remi i ekipa odlučili su počastiti Banjalučane te su im odsvirali singl “Prokleta ljubav” koji treba izaći u septembru.

“Neka ovo bude naša mala tajna, između nas, vas, Fejsbuka i Tvitera”, rekla je poznata pjevačica.

U galeriji pogledajte dio sinoćnje atmosfere:

eTrafika.net / Foto: eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar