fbpx

Zbog povećanog obima posla, potrebna nam je još jedna osoba u udruženju. Nije nam važno kog ste pola, koliko vam je godina, ni da li imate neki invaliditet. To su stvari koje vas po zakonima BiH ne smiju isključiti iz bilo kojeg konkursa, ali se to nažalost redovno dešava. Zato se osjećamo dužnima da to naglasimo. Bitno nam je da znate i želite da radite, da imamo zdravu komunikaciju i da ste posvećeni svom poslu. Nije bitno koga volite niti u koju bogomolju idete.

Foto: Kale94 – Fotobaza.ba

Jednostavno rečeno: mnogo nas smara i odvlači od našeg posla (novinarstva) da se bavimo ugovorima, fakturama, izvještajima, komuniciramo sa knjigovođom i bankom, prikupljamo dokumentaciju po sudovima i poreskim upravama… Ako vas ovo iz nekog čudnog razloga ne smara ili čak čini srećnim, vas tražimo!

Podrži eTrafiku

Tražimo:

Iskustvo u vođenju financijsko-administativnih poslova;

Iskustvo rada u NVO sektoru;

Iskustvo rada sa različitim donatorima;

Odgovornost, organizaciju i samostalnost u radu;

Dobro poznavanje engleskog jezika;

Dobro poznavanje MS office paketa, posebno Excel programa;

Dobru i redovnu komunikaciju sa ostalim članovima tima.

Nudimo:

Ugovor o radu;

Fleksibilno radno vrijeme (i pod tim ne mislimo na rad vikendom);

Kombinaciju rada iz kancelarije i rada od kuće.

Radno mjesto je u Banjaluci. Prijavite se tako što ćete poslati svoju biografiju i kratko motivaciono pismo na vanjas@etrafika.net. Oglas ostaje otvoren do 25. novembra. Molimo Vas da se prije prijave informišete o temama kojima se bavimo i načinu na koji radimo.

Napiši komentar