fbpx

Fondacija za porodicu u susret Međunarodnom danu porodice organizuje niz zanimljivih događaja pod nazivom Dani porodice 14. i 15. maja.

Izvor: Saopštenje

Dani porodice počinju otvaranjem Ponosnog sajma na platou ispred Krajiške kuće 14. maja godine u 10 časova.

Podrži eTrafiku

Na Ponosnom sajmu će učestvovati izlagači koji svoje proizvode prodaju preko aplikacije Ponosni market (proizvođači roditelji troje i više djece, ali i proizvođači koji svoje proizvode prodaju po nižim cijenama vlasnicima Ponosnih kartica). Riječ je o proizvodima kao što su ručno rađeni sapuni, prirodni sokovi, kozmetika, igračke od drveta, kolači, lješnjak, proizvodi od čokolade…Ponosni sajam će biti postavljen na platou ispred Krajiške kuće 14. i 15. maja od 10 do 17 časova.

U saradnji sa Servis centrom „Dajte nam šansu- Zvjezdice“ u Domu omladine će 15. maja biti postavljen edukativno-inkluzivno-kreativni kutak od 12 časova. U toku trajanja ove aktivnosti biće rađene zanimljive radionice, ali će biti i donešena Deklaracija Prijateljstva koju će potpisati maldi iz pomenutog Servis centra sa mladima iz Banjaluke. Cilj potpisivanja ove Deklaracije jeste na ukazivanje jednakosti mladih bez obzira na teškoće sa kojima se svi suočavaju tokom svog odrastanja.

Ponosni vikend je aktivnost koja će se odvijati 14. i 15. maja u Retail park Emporium gdje je veliki broj saradnika ponudio popuste posebno kreirane za vlasnike Ponosnih kartica (Beba kids 20%, Vitapur 10%, Ella 20%, Alma Ras 30% na dječiji asortiman, Divax 15%, Vuleco 10%, Exterra 10-20%, Elit Fashion 10%…). A tu je i dobro poznati prijatelj porodice Knjižara Kultura koja daje 20% na sve proizvode.

U saradnji sa Retail park Emporium, u nedjelju će biti omogućen Tihi sat koji će trajati cijeli dan, i tako će omogućiti dodatno vrijeme osobama sa senzornim teškoćama da nesmetano obiđu tržni centar i obave kupovinu.

Napiši komentar