fbpx

Za otplatu dugova porodice Uldrijan iz Banjaluke, potrebno je da se prikupi još samo 565 KM!

Piše: Snježana Aničić

Do sada je od juna prošle godine prikupljeno ukupno 13.435 KM. Otplaćen je kredit za stan (10.500 KM), a ostao je još dug za struju koji iznosi 3.510 KM. Kako bi se isplatila sva dugovanja, potrebno je prikupiti još 565 KM.

Foto baza

Uldrijani su poznati svim Banjalučanima, jer se akcije prikupljanja hrane i higijenskih sredstava za njih organizuju već desetu godinu zaredom. Grozda, Saša i Irena Uldrijan, boluju od Parkinsonove bolesti, osteoporoze, šizofrenije, dijabetesa, gastritisa, tremora… Žive od dvije penzije i svakog mjeseca izdvajaju oko 300 KM za lijekove.

Teška sudbina porodice Uldrijan: Znamo šta znači nemati 0,20 KM

Najveći stres im predstavljaju dugovi koji su se nakupljali tokom godina. Zbog njih su živjeli u vječnom strahu da će biti izbačeni iz stana. Česta isključenja struje i prijetnje od strane institucija i javnih preduzeća, takođe su ostavili posljedice na njihovo fizičko i mentalno zdravlje.

Ukoliko možete i želite da pomognete Uldrijanima, to možete da uradite uplatom novca na račun u banci, koji je eTrafika otvorila samo za ove namjene.

Primalac: UG eTrafika.net.

Broj računa: 5520001920847898.

Svrha: Donacija za Uldrijane.

Napiši komentar