fbpx

Za otplatu dugova banjalučke porodice Uldrijan, potrebno je da se prikupi još samo 930 KM!

Piše: Snježana Aničić

U akciji, koju je pokrenulo udruženje građana eTrafika.net u junu prošle godine, do sada je prikupljeno 13.000 KM. Tim novcem je otplaćen kredit za stan (10.500 KM), a ostao je još dug za struju koji iznosi 3.510 KM. Kako bi se akcija završila, a sva dugovanja isplatila, potrebno je prikupiti još 930 KM.

Podrži eTrafiku

Ova porodica je dobro poznata građanima Banjaluke. Akcije prikupljanja hrane i higijenskih sredstava za Uldrijane organizuju se već desetu godinu zaredom. Grozda, Saša i Irena Uldrijan, boluju od Parkinsonove bolesti, osteoporoze, šizofrenije, dijabetesa, gastritisa, tremora…. Žive od dvije penzije i svakog mjeseca izdvajaju oko 300 KM za lijekove.

Najveći stres im predstavljaju dugovi koji su se nakupljali tokom godina. Zbog njih su živjeli u vječnom strahu da će biti izbačeni iz stana. Česta isključenja struje i prijetnje od strane institucija i javnih preduzeća, takođe su ostavili posljedice na njihovo fizičko i mentalno zdravlje.

Ukoliko možete i želite da pomognete Uldrijanima, to možete da uradite uplatom novca na račun u banci, koji je eTrafika otvorila samo za ove namjene.

Primalac: UG eTrafika.net.

Broj računa: 5520001920847898.

Svrha: Donacija za Uldrijane.

Napiši komentar