fbpx

U humanitarnoj akciji za porodicu Uldrijan, koju organizuje UG „eTrafika.net“ do sada je prikupljeno 5.403,55 KM. Prikupljeni iznos uključuje i prihod od humanitarne predstave i turnira u kuglanju, a on se skuplja radi otplate dugovanja za električnu energiju i stan. Da bi se sva dugovanja otplatila, potrebno je prikupiti još oko 8.596 KM.

Humanitarnu predstavu „Milion i po“  Udruženje je organizovalo u Banjalučkom studentskom pozorištu, a u predstavi su igrali Bojana Radić i Ognjen Todorović, dok se kuglanje održalo u Bowling klubu Boska.  Ukupan prihod od ova dva događaja je iznosio 297,05 KM. Udruženje koristi ovu priliku i da se zahvali glumcima, Banjalučkom studentskom pozorištu te Bowling klubu Boska na pomoći i učešću u akciji.

Takođe, za potrebe ove akcije, Udruženje je otvorilo poseban račun u Addiko banci i svi koji žele da pomognu ovoj porodici mogu to učiniti uplatom na njega. Akcija će trajati sve dok se ne prikupi potreban iznos novca.

Podrži eTrafiku

Primalac: UG eTrafika.net

Broj računa: 5520001920847898

Svrha: donacija za Uldrijane

Porodicu Uldrijan čine Grozda (75), Saša (50) i Irena (46) koji imaju velikih problema sa zdravljem: Parkinsonova bolest, osteoporoza, šizofrenija, dijabetes, paranoja, gastritis… Mjesečno na lijekove potroše oko 300 KM, a zbog velikih dugovanja koja iznose oko 14.000 KM, penzije su im znatno umanjenje i prinuđeni su da se hrane u javnoj kuhinji.

Za Uldrijane njihovi sugrađani posljednjih devet godina povremeno prikupljaju hranu i sredstva za higijenu. Udruženje građana „eTrafika.net“ odlučilo je da prikupi novac za otplatu dugova, kako bi oni konačno mogli da koriste svoje penzije u punom iznosu i žive dostojanstveno.

U nastavku pogledajte izvode bankovnog računa koji je naše Udruženje otvorilo samo za potrebe ove akcije.

Napiši komentar