fbpx

Udruženje građana eTrafika.net 6. jula u KSET Pabu (Patre 5, Banjaluka) od 12 do 18 časova organizuje humanitarni bazar za pomoć Grozdi Uldrijan i njenoj porodici.

Na bazaru će biti ponuđeni proizvodi koje su napravili bh. kreativci Melanija Dizajn, Organiko Milka, Sklopy Toys, Jelly Fish Handmade, Ljuba Handmade, Šarena ljelja, Chili Pops, Bow Tie, Udružene, Morana, Sanjin kreativni kutak, Nekreativka te VunenaR. Pored toga, posjetioci će moći da popune svoje kućne biblioteke novim i polovnim knjigama, ali i da ukrase svoje police oslikanim staklenim predmetima. Svoje usluge će ponuditi i make up umjetnica Melani Isović. Fotografije proizvoda ćemo povremeno objavljivati na Facebook događaju.

Cijena svih predmeta na bazaru će biti simbolična, a sav prihod će ići za pomoć Grozdi Uldrijan i njenoj porodici za otplatu dugovanja za stan i električnu energiju. Pored toga, u kafićima Eklektik i Gatto prihod od prodatih kafa će takođe ići za pomoć ovoj porodici. Humanitarnu kafu u kafiću Eklektik možete popiti u srijedu (1.7) u periodu od 8 do 16 časova, a u Gattu u utorak (30. 6) i četvrtak (2.7) od 12 do 20 časova.

Foto baza

Grozda Uldrijan (74) je poznata stanovnicima Banjaluke zbog čestih akcija prikupljanja hrane za nju i njenu djecu. Živi sa sinom Sašom (49) i kćerkom Irenom (45). Svi imaju teške probleme sa zdravljem (Parkinsonova bolest, osteoporoza, šizofrenija, dijabetes, paranoja, gastritis…), mjesečno daju oko 300 KM na lijekove.

Njihove male penzije svakog mjeseca budu značajno umanjene zbog dugova koje plaćaju za stan i električnu energiju, a koji dosežu skoro 14.000 KM. Posljednjih devet godina, za ovu porodicu se prikuplja hrana svakih šest mjeseci, ali ovog puta fokus je na novcu kako bi se riješio problem velikih dugova.

Udruženje građana eTrafika.net, koje organizuje ovu akciju, uskoro će otvoriti poseban račun za uplate namijenjene ovoj porodici.

Napiši komentar