fbpx

Osmog marta ponesite svoje crvene ruževe i krenite sa nama u Osmomartovski marš ispred Narodnog pozorišta Republike Srpske tačno u podne – kada prekidamo šutnju u ime svih žena!

Pozivamo vas da nam se pridružite u osmomartovskom maršu po 9. put – jer zajedno smo glasniji! Tema ovogodišnjeg marša je #ŠUTNJA i pod parolom #ŠutnjaNasNeŠtiti želimo na jednostavan način poručiti da treba da reagujemo, te glasno ukažemo na problem i potražimo pomoć.

Šutnja medija, akademskih građana, javnih institucija i javnih ličnosti, udruženja građana, pojedinaca kao građana, ali po najviše samih žena o problemima žena – treba da se prekine!

Foto baza

Nadamo se što većem odazivu i angažmanu svih nas, kako bismo zajedno uticali na podizanje svijesti – čime želimo osnažiti i edukovati žene koje imaju probleme da traže pomoć i reaguju.

Ohrabrimo i stanimo uz sve žene, te ih uputimo zajedno na prave adrese koje pružaju konkretne informacije i usluge ženama koje žele da prekinu svoju šutnju i preuzmu kontrolu nad svojim životom.

Napiši komentar