fbpx

Akciji prikupljanja školskih lektira „Hrana za mlade mozgove“ se priključila i štamparija Compex koja je odlučila da odštampa i donira dvije hiljade bukmarkova, koje će se dijeliti školama iz ruralnih područja Banjaluke uz školske lektire.

Ekipa eTrafike se zahvaljuje na donaciji koja će učenicima olakšati čitanje, ali ga učiniti i zanimljivijim.

U sklopu akcije je trenutno prikupljeno 590 knjiga, a prikupljeni su i svi neophodni primjerci knjiga Radoznali dječak, Alisa u zemlji čuda i Hajduk Stanko. S druge strane, najviše su nam potrebne knjige Družba Pere Kvržice (97), Rođendan u šumi (74), Jama (73) te Gromovo đule (72).

Foto baza

Svoje knjige možete donositi u Klub novinara svakim radnim danom od 9 do 15 časova uz prethodnu najavu na mejl natasat@etrafika.net, broj telefona 065/709-582 ili na našu Fejsbuk stranicu. Tu su i kafići Yoko i Eklektik, pozorište Jazavac, OC „Zdravo da ste“ i optika Visus.

U knjižarama MyBook i Kultura (TC Delta i Mercator) te u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva možete kupiti knjige i ostaviti ih u za to posebno namijenjene kutije. Molimo Vas da u kutije ostavljate knjige koje tu kupite, za donaciju polovnih knjiga na raspolaganju imate neku od gore pobrojanih lokacija.

Akcija prikupljanja lektira traje do 31. decembra, a spisak potražite na ovom linku.

Napiši komentar