fbpx

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” pokrenula je akciju prikupljanja materijala za gradnju kuće osmočlanoj porodici Đurić iz Čelinca.

Izvor: Saopštenje

Ova višečlana porodica živi u iznajmljenoj, trošnoj i vlažnoj kući u Opsječkom pored Čelinca. Otac Jelenko radi kao pomoćni radnik u pilani, majka Božana je nezaposlena i primaju dječiji dodatak u iznosu od 158,40KM.

Podrži eTrafiku

Petoro djece su školarci, dok najmlađi sin naredne godine polazi u školu.

Opština Čelinac im je dodijelila plac za izgradnju kuće, ali oni nisu u mogućnosti da započnu radove, jer nemaju sredstva ni za osnovne potrebe. Obraćali su se za pomoć, ali nisu imali uspjeha.

“Predstavnici naše organizacije su obišli porodicu Đurić i lično se uvjerili u kako teškim uslovima živi ova višečlana porodica. Pokrećemo akciju kako bi se mogao kupiti materijal za izgradnju kuće. Sva sredstva koja budemo dobili putem M:TEL humanitarnog broja 1457 u mjesecu decembru , biće preusmjerena za osmočlanu porodicu Đurić. Da bi borba za natalitet i višečlane porodice bila vidljiva, to moramo pokazati na djelu”, kažu u organizaciji “Budimo ljudi”.

Instrukcije za plaćanje:

UniCredit Bank

HO “Budimo ljudi” – Za pomoć pri izgradnji kuće porodici Đurić

Domaći račun (KM): 3383502257446268

Uplate iz inostranstva (Euro):

BA393383504857447654

SWIFT: UNCRBA 22

Napiši komentar