fbpx

Kompanija „Krajina Klas“ je odlučila da podrži akciju prikupljanja školskih lektira „Hrana za mlade mozgove“, za koju je donirala 60 knjiga!

Oni su kupili po 10 primjeraka knjiga „Stojan Mutikaša, „Rođendan u šumi“, „Konjić Grbonjić“, „Pesme Jovana Dučića“, „Srpske narodne bajke“ te „Kraljević Marko po drugi put među Srbima“.

Ekipa eTrafike zahvaljuje kompaniji na tome što je prepoznala značaj ove akcije i odlučila da ju podrži. Uz njihovu pomoć uspjeli smo broj prikupljenih lektira povećati na 510!

Podrži eTrafiku

A akciji se možete priključiti i vi i to do 31. decembra. Svoje knjige možete ostavljati u kafićima Yoko i Eklektik, u optici Visus, pozorištu Jazavac i OC „Zdravo da ste“. Tu je naravno i Klub novinara gdje nas možete posjetiti svaki radni dan od 9 do 15 časova, uz prethodnu najavu na mail: natasat@etrafika.net, broj telefona 065/709-582 ili na Fejsbuk stranici.

Knjige možete kupiti i u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo, knjižarama MyBook i Kultura (TC Delta i TC Mercator) i ostaviti ih u za to posebno namijenjene kutije. Molimo Vas da u ove kutije ostavljate knjige koje kupite u ovim knjižarama. Za sve ostale donacije tu su već gore pobrojana mjesta.

Spisak potrebnih lektira pronađite na ovom linku.

Napiši komentar