fbpx

U sklopu akcije “Hrana za mlade mozgove”, kojom UG eTrafika.net prikuplja školske lektire za škole u Kolima, Dragočaju, Zalužanima, Vrbanji, Šargovcu i Bistrici popunjene su prve police!

Naime, prikupljeni su svi potrebni primjerci knjige “Radoznali dječak” Stanka Rakite, kao i knjige “Hajduk Stanko”.

Akcija je produžena do 31. decembra a spisak neophodnih naslova možete pogledati na ovom linku. Trenutno nam je potrebno najviše primjeraka knjige “Družba Pere Kvržice”, “Gromovo đule”, “Rođendan u šumi”, “Jama” te Nušićeve “Autobiografije”.

Podrži eTrafiku

Knjige možete donositi u Klub novinara, svakim radnim danom od 9:00 do 15:00, uz prethodno najavljivanje na našu Fejsbuk stranicu, mail natasat@etrafika.net ili broj telefona 065/582-709. Tu su kafići Yoko i Eklektik, pozorište Jazavac, OC “Zdravo da ste” i optika Visus gdje takođe možete ostavljati svoje donacije.

U knjižarama Kultura (TC Mercator i TC Delta), MyBook i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo možete kupiti knjige i ostaviti u kutije posebno namijenjene za to. Molimo Vas da u ove kutije ostavljate samo knjige koje kupite u ovim knjižarama. Za sve ostale donacije, tu su već gore pobrojana mjesta.

Napiši komentar