fbpx

U akciji prikupljanja lektira za škole iz ruralnih područja Banjaluke „Hrana za mlade mozgove“ trenutno je prikupljeno 215 knjiga.

Trenutno je potrebno najviše primjeraka knjige „Družba Pere Kvržice“ (104), te „Rođendana u šumi“ (94). S druge strane, potrebno je prikupiti još samo 4 primjerka knjige „Radoznali dječak“ da bi se popunila polica!

Akciju „Hrana za mlade mozgove“ Udruženje sprovodi kako bi prikupilo školske lektire za škole u Kolima, Dragočaju, Zalužanima, Vrbanji, Bistrici i Šargovcu. Pored toga, cilj je promovisanje kulture čitanja među mladima!

Podrži eTrafiku

Knjige možete donositi u Klub novinara (Petra I Karađorđevića 109) ali je potrebno da najavite svoj dolazak na mail natasat@etrafika.net, broj telefona 065/709-582 ili na našu Fejsbuk stranicu.

Tu su i naši partneri: kafići Eklektik i Yoko, optika Visus, OC „Zdravo da ste“ i pozorište Jazavac gdje takođe možete ostaviti knjige. U knjižarama MyBook, Zavod za udžbenike i Kultura (TC Merkator i Delta) možete kupiti knjige i ostaviti ih u kutiju posebno namijenjenu za to. Molimo Vas da u knjižare ostavljate samo knjige koje tu kupite.

Spisak neophodnih naslova možete pronaći na slikama ispod. Trajanje akcije smo produžili do kraja godine, tako da stignu učestvovati svi koji žele i imaju mogućnosti.

Napiši komentar