fbpx

Akciji prikupljanja školskih lektira “Hrana za mlade mozgove” se priključila i knjižara MyBook u Banjaluci, u kojoj možete kupiti neophodne lektire i ostaviti ih u posebno označenu kutiju.

Ova ideja je potekla od samih građana koji su željeli učestvovati u akciji, ali su kao komplikaciju naveli to da su mjesta za kupovinu i ostavljanje knjiga fizički odvojena, te da nemaju vremena, a često ni mogućnosti da idu od jedne do druge lokacije. Na njihov prijedlog zamolili smo knjižare da budu prijatelji ove akcije, a MyBook je prva knjižara koja se odazvala našoj molbi. Molimo samo da ovu lokaciju koristite isključivo za ostavljanje lektira koje su kupljene u ovoj knjižari. Za sve ostale donacije tu su Klub novinara, kafići Yoko i Eklektik, omladinski centar Zdravo da ste, pozorište Jazavac i optika Visus.

Knjižara MyBook se nalazi na adresi Petra I Karađorđevića 70, preko puta Pošte.

Podrži eTrafiku

“Hrana za mlade mozgove” je akcija koju UG “eTrafika.net” sprovodi sa ciljem da prikupi školske lektire za škole u Kolima, Šargovcu, Vrbanji, Dragočaju, Bistrici i Zalužanima.

Akcija traje do 30. novembra, a spisak neophodnih knjiga pronađite na ovom linku. Molimo da se vodite spiskom i da nam ne donosite knjige van njega. Spisak je formiran u dogovoru sa školama, isključivo na osnovu njihovih potreba.

Napiši komentar