fbpx

U sklopu akcije prikupljanja školskih lektira „Hrana za  mlade mozgove“, do sada su prikupljena 152 primjerka od neophodnih 2.543. Do sada je prikupljeno najviše primjeraka Srpskih narodnih bajki, Orlova rano lete i Radoznalog dječaka.

Udurženje građana eTrafika.net sprovodi ovu akciju kako bi školama u Kolima, Šargovcu, Dragočaju, Zalužanima, Vrbanji i Bistrici prikupila školske lektire te promovisala kulturu čitanja.

Knjige možete donositi u Klub novinara Banjaluka (Petra I Karađorđevića 109), svakim radnim danom od 9 do 15 časova. Najbolje je da nas prije dolaska kontaktirate preko naše Fejsbuk stranice, mail adrese natasat@etrafika.net ili broja telefona 065/709-582.

Foto baza

Pored redakcije, knjige možete ostavljati u kafu Yoko koji se nalazi preko puta Muzičke škole na adresi Ive Andrića 3, kafiću Eklektik kod Ferhadije, u OC  Zdravo da ste, optici Visus na adresi Braće Mažar i majke Marije 13, te gradskom pozorištu Jazavac.

Sve naslove koji su prikupljeni ali i one koji su neophodni možete pogledati na slikama, a akcija traje do 30. novembra.

Napiši komentar