fbpx

Ekipa eTrafika proslavila je sinoć osmi rođendan zajedno sa svojim kolegama, prijateljima i čitaocima. Tom prilikom prikupljena je značajna količina stvari potrebnih za funkcionisanje javnog kupatila u Banjaluci, koja je uručena Mozaiku prijateljstva.

Piše: Vanja Stokić

Ova humanitarna rođendanska žurka bila je jedna od aktivnosti koje je ekipa eTrafike realizovala povodom osam godina postojanja i rada. Istim povodom pokrenuta je i akcija “Hrana za mlade mozgove”, u sklopu koje prikupljamo lektire za osnovne škole iz Banjaluke, a koja traje do kraja novembra.

Foto baza

Sinoć su u redakciju eTrafike svraćali naši prijatelji, kolege i čitaoci, sa željom da skupa obilježimo naš mali jubilej, ali i da zajedno pomognemo javnom kupatilu u daljem radu. Nesebično su donosili šampone, sapune, sredstva za čišćenje, peškire i ostale potrepštine za mjesto koje koristi veći broj naših sugrađana, većinom beskućnika.

Mnogo hvala svima koji su su sinoć navratili u našu redakciju, nadamo se da ćemo skupa djelovati i u budućnosti. Živjeli!

Napiši komentar