fbpx

Domaći brend Vrisak organizuje humanitarnu modnu reviju pod nazivom “Žena”, 17. oktobra od 19:30 u Domu omladine u Banjaluci.

Revija “Žena” slavi ženu u svakom njenom životnom razdoblju a staviće akcenat na grupe žena koje društvo na neki način stigmatizuje. Uz adekvatne odjevne predmete koji su skrojeni sa mnogo ljubavi organizatori žele da pokažu fizičke nedostake i upečatljive fizičke osobine kao prednost svakog pojedinca.

“Zašto ova populacija i zašto odjeća sa pečatom? Iz prostog razloga što želimo poslati poruku da ljepota svih žena leži u jednostavnosti i prihvatanju samih sebe te da im podršku ukažu mediji i društvo kako bi bile što prihvatljivije u svakodnevnici”, navode oni.

Podrži eTrafiku

Veoma važan dio ove revije je i donacija novčanih sredstava za Banjalučanku Dubravku Macanović, teško oboljelu od karcinoma pluća. Svi zainteresovani će moći da ubace novac u posebno označene kutije, ali i da kupe sapune, nakit, majice i cekere te tako podrže ovu akciju. Cijene nisu formirane i njih određuju posjetioci događaja.

Napiši komentar