fbpx
Udruženje građana eTrafika.net i udruženje za zaštitu životinja Vardi, koje je trenutno u osnivanju, organizuju dvorišnu rasprodaju kako bi skupili novac za napuštene životinje!
 
U petak, 12. jula, od 15 do 21 čas u kafiću YOKO (Ive Andrića 3) u Banjaluci ćemo prodavati različite predmete za pse, mačke i ljude. Cilj nam je da skupimo novac za sterilizacije, liječenje i ishranu napuštenih životinja. Povešćemo i nekoliko pasa o kojima brine udruženje Vardi, a koji su željni maženja i igre.
 
Na rasprodaji ćete pronaći dosta novih stvari:
– Majice sa motivima pasa i mačaka
– bedževe
– magnete
– šolje
– marame za pse i mačke
– nakit
– ogrlice, povoce i prsnike za pse
– kaputiće za pse
 
Imaćemo i dio sa polovnim (ali čistim i očuvanim stvarima!) gdje ćemo izložiti odjeću, obuću, nakit, stvari za kuću, ukrasne predmete…
 
Trudićemo se da cijene budu što niže, kako biste svi uspjeli da pronađete nešto za sebe, a mi da skupimo novac za čupavce o kojima se brinemo.
 
Osim kupovine na rasprodaji, možete nam pomoći i tako što ćete donirati stvari koje ćemo prodavati tog dana. One ne moraju biti nove, ali moraju biti čiste i očuvane! Ako imate takve predmete, javite nam se u inbox ili na broj telefona 065/709-582 da se dogovorimo u vezi preuzimanja.
 
Naravno, možete pomoći i tako što ćete sa svojim prijateljima podijeliti vijest o našem događaju.
 
Vidimo se u petak!

Napiši komentar