Tokom humanitarne večeri za Grozdu Uldrijan prikupljeno je 623,60 KM i veće količine hrane i sredstava za higijenu. Predstavnici “eTrafike” i “Kulture kulturi”, uručili su ovu pomoć porodici Uldrijan odmah po okončanju akcije.

Akciju prikupljanja pomoći organizovala su udruženja građana “Kultura kulturi” i “eTrafika.net”, u banjalučkom kafiću Smuggler. Građani su donosili namirnice i sredstva za higijenu, ali i donirali novac ili ga uplaćivali direktno na račun Grozde Uldrijan. Ova akcija realizuje se svakih šest mjeseci, dok je ovo bilo 18. prikupljanje pomoći za porodicu Uldrijan. Sponzor večeri je bila Banjalučka pivara, koja je donirala pivo “Nektar” za sve donatore.

Porodica Uldrijan, “Kultura kulturi” i “eTrafika” zahvaljuju svima koji su podržali akciju i tako olakšali svakodnevne muke ovim ljudima.

Grozda Uldrijan (72) je udovica koja živi u Banjaluci sa dvoje odrasle, fizički i psihički oboljele djece. Ukupna primanja ovog domaćinstva su toliko mala da ne mogu izmiriti sve komunalije niti kupiti potrebne lijekove. Hrane se u javnoj kuhinji, što ne pogoduje sinu koji je dijabetičar. Grozda takođe ima zdravstvenih problema, ali nije u mogućnosti da se liječi.

Svi koji mogu i žele da joj pomognu, mogu je kontaktirati na broj telefona 065/380-427 ili uplatiti novac na broj računa 5620 9981 2997 2559.

Napiši komentar