fbpx

Centar za životnu sredinu iz Banjaluke organizuje obuku mladih stručnjaka i studenata iz oblasti bioloških, šumarskih i drugih prirodnih nauka ili studijskih programa. Cilj je da se kroz sedmodnevnu ljetnju školu na terenu budući stručnjaci upoznaju sa biologijom i ekologijom velikih zvijeri (vuk, medvjed, ris).

Izvor: Saopštenje

Obuku će voditi renomirani stručnjaci iz ovih oblasti, a sve troškove za primljenih 15 kandidata će snositi organizator („Centar za životnu sredinu“ pod pokroviteljstvom „EuroNatura“ i „Bernd Thies” fondacije).

Podrži eTrafiku

Ovaj program je baš za vas ukoliko se pronalazite u sljedećem:

– Zanima Vas ekologija divljih životinja?

– Kako izgleda radni dan istraživača koji se bavi velikim zvjerima?

– Želite saznati više o ovoj temi i njenoj multidisciplinarnosti kroz ekologiju i biologiju životinja, veterinu, šumarstvo, lovstvo i zaštitu prirode.

– Želite da se povežete sa iskusnijim kolegama iz oblasti?

– Mladi ste (ili se tako osjećate) i željni novih znanja i iskustava?

– Po završenoj obuci mogućnost uključivanja najboljih kandidata u rad na projektima koji se bave temom velikih zvjeri!

Važne informacije:

Kada: Obuka će se vršiti tokom druge polovine 2019. na odabranoj lokaciji (BiH) (tačni datum i mjesto će biti naknadno definisani).

Kako: Obuka je višednevna, a troškove puta, smještaja i hrane za sve primljene kandidate (15 odabranih kandidata) snosi organizator.

Ko: Predavči su sa internacionalnim iskustvom iz oblasti, a obuka će pored teorijskog imati i terenski i praktični dio.

Uslovi: obuka je primarno namjenjena mladima (studentima) ili mladim diplomiranim stručnjacima uz napomenu da godine nisu eliminatorni faktor. Neophodno je obrazovanje iz prirodnih nauka, osnovno poznavanje engleskog jezika. Za prijavu je potrebno na navedeni mejl poslati CV i motivaciono pismo (prednost imaju kandidati koji prijave dostave na engleskom jeziku).

Sve dodatne informacije i prijave slati na e-mail: anja.dragomirovic@czzs.org ili na broj telefona 051/433-141, Centar za životnu sredinu

Takođe sve dodatne informacije o ovom projektu sva zaintresovana lica mogu dobiti kontaktirajući nas na neki od navedenih kontakat.

Poziv ostaje otvoren do 01. jula.

Napiši komentar