fbpx

U subotu, 01. decembra, počinje akcija “Novogodišnje srce” koji svake godine organizuje humanitarna organizacija “Budimo ljudi”.

Kao i prethodnih godina, prikupljaju se slatkiši za djecu iz ruralnih područja, a ovog puta će  volonteri organizacije “Budimo ljudi” obići djecu iz Krupe na Vrbasu, Bočca, Aginog Sela, Krmina i Ledenica, te podijeliti novogodišnje paketiće za 119 učenika od prvog do petog razreda.

“Takođe, kao i svake godine obići ćemo djecu u sigurnim kućama, djecu  u Centru za rehabilitaciju sluha i govora, te mališane na hematoonkološkom odjeljenju UKC-a i djecu koja sa roditeljima borave u Roditeljskoj kući na Paprikovcu. Završni dio akcije biće na Trgu Krajine 31. decembra, gdje ćemo se družiti sa banjalučkim klincima, djeliti slatkiše i uljepšati im sa našim Deda Mrazom doček Dječije Nove godine”, kažu iz ove organizacije.

Podrži eTrafiku

Sutra će u tržnom centru “Tropic” u Banjaluci od 10 do 15 časova volonteri prikupljati slatkiše, dok će svi zainteresovani do naredne nedjelje svoje donacije moći ostaviti u posebno označenim korpama u ovom centru.

“Domaći trgovinski lanac ‘Tropik’ već dugi niz godina sarađuje sa HO ‘Budimo ljudi’,a ta saradnja se nastavlja i ove godine. U ovogodišnjoj akciji imamo i generalnog sponzora Optima grupaciju, sa kojima smo u junu mjesecu potpisali ugovor o stalnoj saradnji. Naša misija je da zajedno sa našim sugrađanima obezbijedimo što više sretnih dječijih osmjeha za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika”, kažu organizatori ove akcije.

Napiši komentar