fbpx

Nakon što smo prošlog mjeseca prikupili čak pola tone hrane za napuštene pse, eTrafika ponovo organizuje jedno humanitarno druženje za naše čupave drugare!

U utorak, 16. oktobra, od 17 časova u kafiću YOKO možete kupiti gomilu stvarčica sa šaljivim, psećim natpisima, kao i likom četvoronožaca za koje je pomoć namijenjena. U prodaji će se naći bedževi, magneti, majice, šolje, ukrasne tegle, crteži Čupkavi Problemi, keksići… Sav prikupljeni novac će se iskoristiti za izmirivanje dugova kod veterinara, trošak prevoza pasa od smještaja do veterinara, sterilizacije uličnih pasa i slično.

Šolje koje možete naći na bazaru

Riječ je o čoporu od 12 napuštenih pasa, o kojima brine Svjetlana Trifunović iz Kotor Varoši. S obzirom na to da ona sve pse u potpunosti medicinski zbrine (čipovi, vakcine, pasoši, sterilizacije, kastracije, čišćenje od parazita, liječenje ako je pas povrijeđen…), dugovi u nekoliko veterinarskih ambulanti su poprilično visoki i potrebna joj je naša pomoć da ih izmiri.

Podrži eTrafiku
Crteži koje možete pronaći na bazaru

Takođe, ukoliko imate starih peškira, dekica, jastuka, plahti i slično, slobodno ih ponesite, jer su njenim psima konstantno potrebni. Svjetlana vodi računa o tome da su psi čisti i na suvom, a dolaskom hladnijeg vremena joj je sve teže da prostirke redovno pere i suši.

I naravno, ponovo ćemo dovesti jedan dio čopora, kako biste mogli da se družite sa psima i vidite kome konkretno odlazi pomoć koju donesete. Ovog puta će vas njušiti Zagita i Laura, koje ne prihvataju kratka maženja.

Na bazaru će se naći i marame za pse
Posjetiocima bazara će biti dostupne i naljepnice za auto

Napiši komentar