fbpx

Zahvaljujući partnerstvu sa centrom za masažu „Libra studio“, učesnici konferencije BIL Banjaluka, 2018. imaće priliku da osjete blagodeti korporativne masaže.  

Libra Studio će dodijeliti četiri korporativne masaže koje će fizioterapeuti, na čelu sa Đuricom Štula, fizioterapeutom i spa menadžerom,  obaviti na licu mjesta, a kao glavna nagrada predviđen je  Wellness paket (spa 1h + masaža 30 minuta) za jednu osobu, koja treba da iskoristi nagradu sedam dana od preuzimanja.

BIL Banjaluka 2018. održaće se 15. maja u velikoj sali hotela „Jelena“ u Banjaluci i okupiće regionalne i inostrane stručnjake iz oblasti koučinga, HR-a i biznisa. Tema prve BIL konferencije u BIH, BIL, Banjaluka, 2018. je talent menadžment, a najnovije  trendove u vođenju talenata s učesnicima će podijeliti najpriznatiji regionalni i inostrani stručnjaci iz ove oblasti: Abdelkarim Benabdallah, dr Ranko Rajović, Lidija Miljković, Dušan Basalo, Peđa Jovanović i Stanka Vučetić.

Podrži eTrafiku

„Ponosni smo što smo uspjeli dovesti BIL u BiH. BIL, Banjaluka, 2018., kao prva BIL konferencija u našoj zemlji, baviće se temom koja je vrlo interesantna domaćim preduzetnicima i biznisima. Ovo je odličan način da svjetske metodologije i licence kao što je BIL, dovedemo u BiH i time upišemo Bosnu i Hercegovinu na svjetske biznis mape, a to bi trebalo da bude misija svakog preduzetnika u BiH. Samo sinergetskim efektom pojedinačnih malih priča, bez sumnje ćemo napraviti korak naprijed, kako za naše talente koje identifikujemo i razvijamo, tako i za našu zemlju“, kazao je Davor Maksimović, predsjednik Organizacionog odbora BIL Conference, BiH.

Partneri prve BIL Conference u BIH su Vitinka-Vivia, Banjalučka pivara, Central osiguranje, Ognjište – Ukus domaće trpeze, računovodstvo i poslovno savjetovanje Profi Nova, Prointer IT Solutions and Services, Libra Studio.

Više detalja o konferenciji možete potražiti putem telefona +387 65 396 463, email adrese bilconference@bilbosnia.com te websajta www.bilbosnia.com.

Napiši komentar