fbpx

Da među ljudima ne postoje barijere sinoć su u Banskom dvoru u Banjaluci dokazali djeca i mladi sa poteškoćama u razvoju, tipična djeca, djeca iz manjinskih grupa i djeca iz 4+ porodica. 

Piše: Zorana Stojičić

Inkluzivna revija okupila je sinoć veliki broj učesnika i gledalaca koji su uživali u raznovrsnom programu koji je za cilj imao ukazivanje na jednakost prava ljudi sa poteškoćama u razvoju, te njihovo uključivanje u sva društvena i kulturna dešavanja.

Podrži eTrafiku

„Manifestacija ima za cilj uključiti djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju u sva društvena i kulturna dešavanja te im pokazati da su i oni dio društva i grada u kome živimo. Mi samo želimo pokazati sličnosti među svom djecom i mogućnosti koje im se nude”, istakla je Željka Perišić Ninković, direktorica Centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama ”Dajte nam šansu-Zvjezdice”.

Manifestaciju su svojim nastupima uljepšali članovi MaMa Vox vokalnog ateljea, Emilija Boškić i male Zvjezdice, te Vanja Mišić, a prikazan je i film  “Dobrodošli u Holandiju”. U okviru revije predstavljeni su modni brendovi Vanya May i Oviesse.

Servis centar ”Dajte nam šansu-Zvjezdice” pruža besplatnu podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju na području grada Banjaluka, ali i susjednih opština, kroz raznovrsne aktivnosti, a bez obzira na dob, vrstu i stepen invaliditeta.

[post_ender]

Napiši komentar