fbpx

Udruženje za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“ poziva sve zainteresovane roditelje, asistente u nastavi djece autističnog spektra, kao i nastavni kadar i stručne službe škola, ali  i građane da se prijave na edukativno predavanje „Inkluzija iz zakonodavnog ugla“.

Piše: Snježana Aničić

Predavanje će se održati 30. juna od 18 do 20 časova u prostorijama Socijalno-edukativnog centra u Banjaluci. Zainteresovani se mogu prijaviti na mail adresu djecasvjetlosti@gmail.com ili putem Facebook stranice Djeca svjetlosti.

Podrži eTrafiku

Cilj ove edukacije je da sve zainteresovane upozna sa zakonom o sprovođenju inkluzije u Republici Srpskoj. Edukativno predavanje će voditi diplomirana pravnica Dajana Ilić.

Ovo je posljednja aktivnost koju realizuje Udruženje „Djeca svjetlosti“ u okviru projekta „Autizam – upoznavanje, razumijevanje i inkluzija“. Prisutnima će biti predstavljena i brošura o radu Udruženja, uslugama koje ono pruža, te zakonima koji se odnose na samu inkluziju.

Projekat „Autizam – upoznavanje, razumijevanje i inkluzija“ realizuje se u okviru programa „Jednakost za sve – Koalicija organizacija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije“ kroz program grantova. Projekat finansiraju USAID i Fond otvoreno društvo BIH.

[post_ender]

Napiši komentar