fbpx

Devetnaesti Majski susreti Izviđača „Gojko Grahovac“ održavaju se u subotu, 04. juna u banjalučkom parku Mladen Stojanović, u organizaciji Odreda Izviđača „22 April“ iz Banjaluke.

Ove godine susreti dobijaju i državni karakter, te se očekuje oko 200 mališana spremnih na igru i izviđačke izazove. Pored Prijedora, Kozarske Dubice, Trebinja i Boljanića, očekuju se ekipe iz Banovića, Tešnja, Broda i Brčko Distrikta. Takođe, učestvovaće i ekipe iz doma za djecu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“.

Kao i prošle godine, u saradnji sa Domom organizovana je humanitarna akcija gdje ekipe za predzadatak treba da donesu hranu za bebe koja će kasnije biti uručena djeci iz Doma.

Podrži eTrafiku

Svake godine organizatori susrete obogate smišljenom igrom za najmlađe, a ovaj put oni će tragati za odredskom zastavom koju su ukrali lopovi. Tokom njihove staze takmičari će nailaziti na tragove koji ih vode do zastave.

Iz odreda poručuju da je prijem novih članova uvijek u toku, te da se zainteresovani mogu slobodno javiti na susretima, ali i iz prve ruke vidjeti kako izgleda izviđačko takmičenje za mlađe.

eTrafika.net – Nikola Zgonjanin

Napiši komentar