fbpx

Borba za četvrt finale u kolektivnim takmičenjima Studentskih igara u Banjaluci je u punom jeku!

Utakmice po grupnim fazama su završene, a jučerašnji dan je prošao u kolektivnim sportovima – odbojka, košarka, mali fudbal i rukomet.

Kao ni prethodnih dana, ni juče nije nedostajalo publike, a ni podrške za kolege.

Podrži eTrafiku

Što se tiče rezultata, trenutno se igraju utakmice za polufinale. U košarci trka za ulazak u ovaj krug takmičenja odvija se između osam ekipa – Pravnog fakulteta, ETF-a, Ekonomskog fakulteta, PMF-a, Tehnološkog fakulteta, Mašinskog fakulteta, Poljoprivrednog fakulteta i Medicinskog fakulteta.

U malom fudbalu prednjače VŠUP, PMF, Medicinski fakultet i FFVIS, u rukometu su se već izdvojili favoriti – FFVIS i VŠUP.

Zbog velikog broja ekipa, u odbojci se još uvijek nisu istakli najbolji ali se već naziru neki od favorita za borbu za medalju. U muškoj odbojci prednjače Ekonomski fakultet, Medicinski fakultet i FFVIS, a što se tiče ženske odbojke tu su FFVIS, Mašinski fakultet i Ekonomski fakultet.

eTrafika.net – Dragana Eremija

 neki rezultati igre (2)

studentske igre 2016 4 (11)   studentske igre 2016 4 (2) studentske igre 2016 4 (3) studentske igre 2016 4 (4) studentske igre 2016 4 (5) studentske igre 2016 4 (6)  studentske igre 2016 4 (8) studentske igre 2016 4 (9)

Napiši komentar