fbpx

Tek nekoliko dana prošlo je od početka zvanične kampanje za ovogodišnje Izbore u BiH, a sa stabala, ograda, zidova, bandera i bilborda već nam se osmjehuju retuširani političari, koji obećavaju med i mlijeko.

Njihove poruke i slogani su obećavajući i, čini se, kako će baš glas za njih biti budućnost naselja, grada, zemlje, regiona…

Pojedini kandidati se koriste oprobanim marketinškim trikovima, drugi su aktivni na društvenim mrežama, treći svoju kampanju zasnivaju na pošalicama i što privlačnijim plakatima.

Podrži eTrafiku

Kako god bilo, građani nemaju pravo da se žale i narednih mjesec dana moraće da trpe sva obećanja kojih bi se postidjeli i najveći svjetski graditelji.

Ipak, ako se na nešto može uticati, onda je to bar elementarna pismenost za kandidate koji na izbore izlaze sa parolama „Dođe čov(i)jek vedra čela i napravi čaršiju od sela“.

Portal eTrafika vam donosi nekoliko „zanimljivih“ predizbornih plakata kojima se osvajaju glasovi za ovogodišnje izbore. Među njima je i simpatični Tokumbo Shokunbi, te Bogdan Đukić, kandidat krajnje zanimljivog nadimka.

poruke sa plakata1

poruke sa plakata2

poruke sa plakata3

poruke sa plakata4

eTrafika.net – O. Tešić

Napiši komentar