fbpx

Pomoću nove aplikacije Urban Genie moći ćete da imate uvid u sva aktuelna dešavanje u gradu. Genie će vam pokazati put do najboljih restorana, hotela, noćnih klubova, pozvati vam taksi i platiti parking.

Poznato je da u današnjem svijetu društvenih mreža korisnici imaju potpunu kontrolu kada je u pitanju sadržaj koji žele vidjeti, šerovati ili lajkovati. Da bi preduzetnik reklamirao svoju firmu on je prinuđen da skuplja lajkove i prijatelje da bi onda preko njih mogao da objavljuje svoje proizvode i usluge. Ljubiša Gornik iz BL Genia objasnio nam je da Urban Genie ima potpuno suprotan pristup online oglašavanju kao i nezavisan kanal za povezivanje preduzetnika i potencijalnih korisnika. Dodaje da je svaki korisnik Urban Genie aplikacije je i potencijalni korisnik usluga i proizvoda nekog preduzetnika.

“Aplikacija Urban Genie je kreirana kao posrednik između preduzetnika i potencijalnih korisnika njihovih usluga. Putem ove aplikacije preduzetnici imaju mogućnost kreiranja profila za svoj biznis i njegovo lociranje na mapi grada u kojem se nalaze. Najveća prednost ove aplikacije leži u tome što preduzetnici mogu da šalju besplatne kupone za svoje proizvode i usluge u obliku QR kodova koji se nakon iskorištavanja poništavaju”, objašnjava Gornik.

Podrži eTrafiku

Ovaj koncept slanja i primanja nije osmišljen kao jednostrana korist već kao zatvoren krug zadovoljstva korisnika sa jedne strane i preduzetnika sa druge strane. QR kuponi za preduzetnika ne predstavljaju trošak nego investiciju u sopstveni marketing. Svaki korisnik koji dobije kupon ima mogućnost da to podijeli na društvenim mrežama ili da ga pokloni svom prijatelju, sa druge strane velika većina korisnika koji iskoriste kupon neće to učiniti sami nego će povesti još nekog sa sobom.

“Koncept QR kupona se može primijeniti na svaki biznis, u obliku kupona sa popustom, kupon kao ulaznica , vremenski ograničen kupon za “happy hour”, kupon za uslugu, kupon za proizvod, kupon sa određenim novčanim iznosom itd”, kaže Gornik za naš portal.

Ukratko, Urban Genie je “dobri duh” koji za vas pronalazi i poklanja kupone za besplatne proizvode i usluge svih vrsta. Osnovna funkcija Urban Genie aplikacije je da poveže preduzetnike sa potencijalnim korisnicima njihovih usluga i proizvoda. Preuzmite aplikaciju i doživite nezaboravno iskustvo sa besplatnim kuponima u vašim omiljenim prodavnicama, restoranima, koncertima i mnogim drugim. Kuponi su vam uvijek na dohvat ruke i ne možete ih izgubiti jer se nalaze na vašem telefonu gdje god da ste, kupone nije potrebno štampati.

Aplikacija na Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.urban.genie.android
Promo Video : http://vimeo.com/113205166#at=0

eTrafika.net – Sonja Terzić

Napiši komentar