fbpx

Nosilac nezavisne Liste “Za pravdu i red“, Nebojša Vukanović, promovisao je u Banjaluci knjigu „Kako dalje“. Knjiga predstavlja zbornik Vukanovićevih novinarskih tekstova nastalih tokom višegodišnjeg bavljenja novinarstvom, a koji govore o problemima u našem društvu i mogućim rješenjima situacije u kojoj se nalazi Republika Srpska.

Vukanović je naglasio da ljudi sa njegove Liste nemaju iza sebe nikakvu “hipoteku i da niko od njih nije na listi iz nekog ličnog interesa ili zbog obećanja čije bi ispunjenje očekivali nakon izbora.

„Problem našeg društva je nedostatak kolektivne odgovornosti i to što nemamo nikakvu viziju ni plan. Trebamo se ozbiljno početi baviti vođenjem države i povjerenje dati najsposobnijim ljudima iz svake struke,“ kazao je Vukanović.

Podrži eTrafiku

O knjizi je, osim autora, govorio i profesor Ivan Šijaković, nosilac Liste u izbornoj jedinici 1, koji je istakao da nije imao namjeru da se na bilo koji način politički angažuje, ali je mišljenje promijenio kad je upoznao „hrabrog mladića sa dobrim idejama”.

„Pristao sam da dam svoj doprinos ovoj listi i Nebojši za kojeg smatram da je hrabar i obrazovan mladić koji predstavlja pravo osvježenje i koji ima potencijala da napravi pozitivne promjene u našem društvu“, rekao je Šijaković.

Prije Banjaluke, Vukanović je knjigu promovisao u Trebinju, Bileći, Ljubinju, Nevesinju, Doboju, Bijeljini, a promocije su svojevrsne tribine za građane gdje razmjenjuju ideje i iskustva.

Među banjalučkom publikom preovladavali su mladi ljudi, a interesovanje za diskusiju, komentare i pitanje bila je velika. Nakon promocije, prisutni su imali priliku da kupe knjigu po promotivnoj cijeni.

vukanovic knjiga promocija bl (1) vukanovic knjiga promocija bl (2) vukanovic knjiga promocija bl (3) vukanovic knjiga promocija bl (4)

eTrafika.net – Sonja Terzić

Napiši komentar