fbpx

Poznata kompanija Avon dobila je nove prostorije u Banjaluci. Desetak članica zajedno sa liderkom i menadžericom okupile su se juče kako bi uz kolače i osvježenje prigodno obilježile početak novih radnih pobjeda.

Nova adresa banjalučkog Avona je ulica Nikole Pašića 15, kod Ekonomske škole. Lider Avona Sanja Vranješević nije krila sreću zbog novog prostora.

“Kancelarije će nam dobro doći za rad sa novim članovima i menadžericom, zatim za razvijanje i obavljanje treninga. Takođe, sve djevojke koje su zainteresovane za učlanjenje mogu nas ovdje naći i registrovati se”, kaže nam ona.

Podrži eTrafiku

Sanja već osam godina radi u Avonu i rado preporučuje djevojkama učlanjenje. Ističe da je članstvo u ovoj kompanije za nju jedno pozitivno iskustvo, prepuno druženja, novih kontakata, ali i poklona.

“Da ovo nije dobar posao, ne bih bila tu toliko dugo. Ima jako puno druženja i poklona, a usput i zaradite. Nije to neki veliki novac, ali jeste lijep džeparac, pogotovo za studentkinje i srednjoškolke. Može se napredovati i doći do nekih viših pozicija, što je jako dobro. Preporučila bih Avon svima koji hoće da rade”, govori Sanja.

Učlanjenje je besplatno, a nove Avon dame prolaze kroz treninge i motivacione programe, te imaju pravo na popuste prilikom naručivanja robe, kao i bonuse. Djevojke uglas govore da vrijedi postati dio ove kompanije, jer ne ulažete svoj novac i nemate šta izgubiti, dok mnogo toga možete dobiti.

Statistike pokazuju da na 100 stanovnika dolazi jedan član Avona, a rade na tome da u svoj rad uključe još ljudi.

“Težimo ka tome da nas bude više, tada je zanimljivije, više je druženja i prilike za zaradu. U Banjaluci smo prilično dobro rašireni, ima nas dosta, ali bi nas moglo biti još više”, navodi Sanja, te dodaje da djevojke zainteresovane za rad sve infomacije mogu dobiti putem sajta www.avon.ba ili broja telefona 065/880-716.

Avon je svjetski poznata kompanija koja uz visokokvalitetne proizvode i profesionalne usluge zadovoljava potrebe velikog broja žena širom svijeta. Brend koji je nastao prije 128 godina konstantno donosi nove proizvode i iznenađenja za svoje klijente. Zato redovno pratite kataloge sa njihovim proizvodima i odaberite nešto za sebe.

avon_bl_otvaranje_10 avon_bl_otvaranje_11 avon_bl_otvaranje_12 avon_bl_otvaranje_13  avon_bl_otvaranje_1 avon_bl_otvaranje_2 avon_bl_otvaranje_3 avon_bl_otvaranje_4 avon_bl_otvaranje_5 avon_bl_otvaranje_7  avon_bl_otvaranje_9

eTrafika.net

Napiši komentar