fbpx

U sklopu projekta promovisanja odlaznih praksi, studentska organizacija AIESEC izvela je danas fleš mob u banjalučkom Kampusu.

Ukoliko ste u podne prolazili kroz Kampus mogli ste primijetiti četiri djevojke kako pjevaju tradicionalne srpske pjesme. Riječ je o predstavljanju Srbije, kao jedne od zemalja gdje banjalučki studenti najčešće odlaze na praksu. Koordinatorka projekta “Global Village” Andrijana Radukić rekla nam je da će u narednom periodu biti predstavljeno sedam zemalja.

“Današnji događaj je jedan u nizu promotivnih događaja koje radimo. Danas je bilo predstavljanje Srbije, djevojke sa Akademije umjetnosti otpjevale su nam nekoliko pjesama i podijelili smo promotivne letke. Sutra imamo italijansko veče u City pubu, u četvrtak je veče francuskog filma u Domu omladine”, rekla nam je ona.

Povucite zakon kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda

Centralni događaj projekta “Global Village” je u utorak, 09. decembra od 19 časova u Muzičkom paviljonu. Tom prilikom će AIESEC-ovci predstaviti sedam zemalja i prakse koje trenutno nude studentima, uz prigodan sadržaj koji je svojstven kulturama tih zemalja.

aiesec_fles_mob_2aiesec_fles_mob_3 aiesec_fles_mob_4 aiesec_fles_mob_5

 

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar