fbpx

Sedamnaesti međunarodni sajam namještaja “San” otvoren je danas na banjalučkom Velesajmu. Proizvode velikog broja firmi iz BiH i regiona možete pogledati do nedjelje.

Firma “Tandem GD” već pet godina izlaže svoje proizvode na ovom sajmu.

“Postojimo već 12 godina i bavimo se proizvodnjom namještaja po mjeri. Ovo je jedini sajam na koji idemo, a tu smo već petu godinu zaredom. Radimo na području cijele regije, ali po potrebi i šire. Danas smo za posjetioce izložili kuhinju”, rekao nam je Dragan Stamenić iz ove firme.

Podrži eTrafiku

Vladimir Janković iz Gradiške rekao nam je da se njegova firma bazira na proizvodnju namještaja po mjeri, opremanje poslovnih objekata i stambenih stanova.

“Ovdje smo izložili jednu kancelariju i kuhinju. Poenta je da privučemo pažnju određenih kuća iz Banja Luke i Bijeljine koje se bave projektovanjem i dizajniranjem stanova, da razmijenimo kontakte kako bismo im mogli slati naše ponude za operemanje.  Bazirani smo na tržište Gradiške i Banja Luke, sada smo počeli izvoziti i u Sloveniju i Austriju, ali je to sve još uvijek u početku”, naveo je Janković.

Posjetioci imaju priliku da vide i proizvode firmi koji se bave opremanjem dvorišta. Firma “Akva market” iz Banja Luke po prvi put se našla na ovom sajmu, a posjetiocima je predstavila bazene sa pratećom opremom, gradske i vrtne fontane, česme…

 

 

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar