fbpx

Danas je počelo glasanje za najbolje fotografije koje su pristigle u sklopu konkursa “Vidite li razliku?” i traje do 16. februara u podne. Glasati možete putem naše Facebook stranice.

Konkurs “Vidite li razliku?” pokrenut je u sklopu istoimenog projekta koji se bavi predstavljanjem problema LGBT populacije, pokretanja javne debate, kao i borbe protiv diskriminacije i homofobije. Projekat realizuje UGeTrafika.net uz podršku Američke ambasade u BiH.

Tema konkursa je ravnopravnost pripadnika LGBT populacije i njihova jednakost sa ostalim građanima. Kao što govori simboličan naziv, cilj je pokazati da razlike nema i da smo svi isti.

Podrži eTrafiku

Sve pristigle fotografije prošle su kroz provjeru autentičnosti i tehničkih predispozicija konkursa. Nakon što su eliminisani plagijati, kao i izuzetno tehnički loše fotografije, na glasanje je prošlo 27 radova.

Svojim glasom (lajkom) birate najbolje fotografije, od kojih će njih 15 biti izloženo tokom marta u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru, a žiri će između njih odabrati pobjednika koji kao nagradu dobija fotoaparat vrijedan 800 KM.

eTrafika.net

1 Komentar

Napiši komentar