fbpx

Organizacioni tim festivala „Uhvati film – Banja Lukaˮ će ove godine zbog pandemije virusa korona filmove emitovati putem live stream-a preko YouTube kanala „UHVATI FILM – BANJA LUKAˮ, 24. i 25. decembra, sa početkom od 20.00 časova. Link za strimovanje biće postavljen pred samo emitovanje na web sajtu www.bih.uhvatifilm.org i FB stranici – Filmski festival „Uhvati film – Banja Luka”. 

Izvor: Saopštenje

Na programu će biti filmovi domaće produkcije na temu invalidnosti koji su nastali prethodnih godina. To su filmovi koji podižu svijest i mijenjaju prespektivu, filmovi koji prikazuju svakodnevnu ljudsku snagu i volju u prevazilaženju prepreka sa kojim se susreću osobe sa invaliditetom. Svi filmovi su titlovani za osobe sa oštećenjem sluha.

Podrži eTrafiku

Zbog pandemije izazvane virusom korona proslavu desetog rođendana „Uhvati film – Banja Lukaˮ festivala, obilježavanje jubileja, organizatori su prolongirali za 2021. godinu.

Do tada, pozivamo vas da zapratite You Tube kanal „UHVATI FILM – BANJA LUKAˮ iz svojih toplih domova pratite zanimljivu reviju kratkometražnih filmova koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

“Zahvaljujemo se na podršci Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske, Gradskoj razvojnoj agenciji – CIDEA i World media studiju, te našim kolegama – ekipi ‘Uhvati film’ festivala iz Novog Sada, Podgorice i Rijeke”, kažu organizatori.

Napiši komentar