DJ zvijezda Space Motion u decembru nastupa u Banjaluci

0

Hot Cue radio show i Restricted tim predstavljaju Space Motion-a, DJ zvijezdu koji će u petak 15. decembra nastupiti u banjalučkom klubu Fabrique.

DJ i producent sa više od 15 godina godina iskustva i aktivacije na svjetskoj muzičkoj sceni, čiji setovi su spoj različitih stilova, prvenstveno progressive house-a, techna i dubokog tech-house-a predstaviće se banjalučkoj publici.  Njegova produkcija broji mnoštvo izdanja, od kojih su neka, poput “Hold me baby” i “Run”, objavljenja za Glasgow Underground. Pored tih izdanja Spejsove trake našla su se i na lejblovima Manual Music/MNL, I AM DIFFERENT, One Of A Kind, Bonzai, Disguise Records, Ying Yang, Creed i The Vibe Guide. Space Motion, pored uspješne producentske i DJ karijere, vodi i organizuje dobro poznatu klupsku veče “Obssesion”. Nastupao je na velikim festivalima poput Sziget-a, Air Nation i EXIT-a te mnogobrojnim klubovima širom svijeta. Standardno je uvršten na TOP10 MixMag Adria listu naboljih regionalnih izdanja.

Kao lokalna podrška Spejsu nastupiće DJ-evi Davor Billyc, Stefan Wee i Wade Newhouse. Cijena ulaznice za ovaj događaj je 7 KM, i moći će se kupiti na ulazu kluba. Prijatelji ovog događaja su EastCode, Gradski FM I klub Fabrique.

Ostavite komentar