fbpx

Dvadesetsedmogodišnja Banjalučanka Tamara Komljenović po završetku Likovne akademije u Bolonji i sticanja zvanja dizajnera enterijera prešla je u Beč u kojem je do nedavno radila. Međutim, narednih nekoliko mjeseci je u svom rodnom gradu i posvetiće se svom brendu nazvanom i više nego orginalnim imenom – “Zlo krme”.

Tamara proizvodi i prodaje patike, majice, nakit i mnoge druge stvari sa specifičnim “zlokrmećim” motivima. Ono što svakoga prvo zainteresuje jeste samo ime brenda…

“Zlo Krme je interna šala koju sam prije par godina jako često koristila. Jedne noći kad sam otvarala profil na fejsbuku i nisam znala kako da nazovem svoj brend, palo mi je na pamet Zlo Krme i to je bio pun pogodak”, prisjeća se Tamara.

Podrži eTrafiku

Ovim poslom se bavi više od tri godine, a interesovanje za njene proizvode, kako ističe, uvijek je različito.

“Ljudi uvijek traže različite stvari i ja moram da im se prilagođavam. Patike su ranije bile glavni proizvod, da bi ove godine veći hit postale majice. Sljedeće što ću da uvrstim u ponudu jesu duksevi jer uskoro stiže hladnije vrijeme”, rekla je Tamara te dodala da uskoro planira da registruje brend i proširiti ga po design concept radnjama širom Evrope.

Kontakt

Svi zainteresovani za tzv. zlokrmeće proizvode mogu Tamaru kontaktirati na mejl – komljenović .t@gmail.com, ili putem njene fejsbuk grupe Zlo krme.

Takođe, možete posjetiti i sajt http://kinderblumen.weebly.com/

 

 

eTrafika.net – O. Tešić

Napiši komentar