fbpx

Mini noćni Popart Market održan je u bašti K.S.E.T Puba u Banjaluci, a ovom prilikom se posjetiocima predstavilo 10 izlagača. I na ovom dizajnu buvljaku, kao i na dosadašnjim, posjetioci su mogli pronaći različite modne proizvode i dodatke, kućne dekoracije, prirodnu kozmetiku, igračke, umetničke radove i još mnogo drugih kreativnih proizvoda.

Piše: Melani Isović

Dizajn buvljak je nastao s ciljem da mladim ljudima da prostora da izlože svoje ručne radove i umjetnine i kao reakcija na širenje globalnih trendova i na  povećanje troškova zakupa i promocije zbog kojih je sve teže  kreativnu strast pretvoriti u održivi poslovni poduhvat.

Podrži eTrafiku

 „Ovaj vid izlaganja je prvenstveno važan mladim ljudima koji započinju da prave nešto novo, da se bave krativnim radom i koji žele da nešto zarade. Da sami uđu u svijet kreativnog stvaranja, promovisanja i brendiranja. PopArt Market dođe kao odlično mjesto za reklamu i za upoznavanje. Imamo raznovrsnu ponudu i cijene su poprilično prihvatljive. Ovakve događaje bi češće organizovali da imamo sponzore ili podršku grada ili slično. Mi se snalazimo kako znamo i umijemo sve ove godine“, istakla je za eTrafiku Nina Dakić, organizatorka PopArt marketa.

Sandra Vlajinić, koja stoji iza brenda Vinylbagbl, je izlagala na PopArt Marketu svoje torbe napravljene od starih gramofonskih ploča. Ručnom izradom torbi se počela baviti prije pola godine i ističe da je PopArt market izuzetna prilika za predstavljanje mladim umjetnicima kao što je i ona sama.

„Ovakvi događaji su od velikog značaja mladima umjetnicima koji nemaju gdje da predstave svoje radove, pošto je preko Interneta veoma teško, jer se radovi ne mogu da vidjeti uživo“, završila je naša sagovornica.

Napiši komentar