fbpx

Youth Speak Forum će 24. i 25. maja u Hotelu Jelena u Banjaluci po peti put na jednom mjestu okupiti mlade ljude i realni sektor, gdje će se diskutovati na temu  „Igra uspjeha – istina ili izazov?“

 Petak, 24.5. Istina

Istinu o uspjehu otkriće vam vodeće kompanije i pojedinci iz regiona, kroz svoje govore i radionice. Imaćete priliku čuti kako izgleda život u komanijama kao što su Coca Cola, Market Makers, Institut za razvoj mladih KULT, Ernst and Young, Atria Group. Nakon odslušanih govora i učešća u radionicama imaćete priliku u grupama pisati vaše poslovne ideje, koja će dobiti podršku od strane Fondacije Mozaik.

Podrži eTrafiku

Subota, 25.5. Izazov

Nakon što ste saznali istinu o uspjehu, na vama će biti da ga izazovete.

U ovoj igri ako izaberete izazov naći ćete se u velikoj sali, sa još stotinu drugih koji su izabrali isto i bićete okruženi štandovima dvadeset kompanija, obrazovnih ustanova i organizacija i na vama će biti da izazovete uspjeh tako što ćete predstaviti svoju poslovnu ideju pred svima, priložiti svoju biografiju, ostvariti mnogobrojne kontakte, pružiti šansu neformalnom obrazovanju.

Prijaviti se možete putem ovog linka. Učešće na prvom danu se plaća 10 KM, dok je drugi dan besplatan za sve posjetioce.

Napiši komentar