fbpx

Samostalna izložba umjetnice Ace Kuzmanović pod nazivom “Na barama” biće otvorena u utorak, 12. marta, u 19:00 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

Izvor: Saopštenje

Riječ je o prvoj samostalnoj izložbi iz oblasti slikarstva umjetnika/ca sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2019. godinu. Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, na osnovu javnog konkursa iz oblasti slikarstva za umjetnike/ce sa i bez invaliditeta, odabrao je radove umjetnika Ace Kuzmanović za predstavljanje u KC UDAS.

Podrži eTrafiku

U okviru izlagačkih aktivnosti za 2019. godinu u kulturnom centru, u periodu od marta do septembra 2019. godine predstavljaće se, svakog mjeseca, izložbe umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Aca Kuzmanović je rođena u Tesliću, gdje je završila srednju školu (Mašinstvo i obrada metala). Godine 2015. upisala je slikarstvo na Akademiji umjetnosti univerziteta u Banjoj Luci. Trenutno je 4. godina u klasi profesorice Borjane Mrđa.

Izložba će biti otvorena do 31. marta i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 09 do 15:30 sati.

Napiši komentar