fbpx

Electric Halloween, najveće i najstrašnije okupljanje zombija u regionu, u organizaciji Moondance Festivala, u svom novom izdanju najavljuje bogati line up, jezivu koreografiju i mračnu scenografiju uz mnogo strašnih acid house & acid techno zvukova!

U klubu sa najvišim produkcijskim standardima u Hrvatskoj, iskustvo Electric Halloweena je doseglo novu dimenziju. Maske i kostimi se već mjesecima pažljivo pripremaju, a to će se vidjeti u noći punoj zombija, vještica, vampira i drugih kreatura izašlih iz najdubljeg undergrounda.

U kombinaciji sa vrhunskim DJ-evima, spektakularnom scenografijom i kostimografijom, kao i acid zvukom, Electric Halloween je postao vodeći događaj takvog tipa u regionu za koji se traži karta više.

Podrži eTrafiku

U noći sa 31. 10. na 1.11. u splitskom klubu Central, misu za elektro zombije predvodiće TYREE COOPER, pionir acid housea, legendarni DJ iz Čikaga koji je učestvovao u ranom formiranju House pokreta.

Tyree je bio aktivni učesnik formiranja muzike koja je osvojila svijet. U karijeri je upisao preko 80 izdanja, za izdavačke kuće kao što su Dance Mania, Ovum, Compost i Clone, ostavivši dubok trag na plesnu scenu današnjice.

Iz srca bosanskohercegovačkog underground clubbinga na Halloween dolazi BORGIE. Sarajevski tehničar, DJ, producent, vlasnik dva imprinta, Adriatiko & Psihometron Records. Izdavao je za Electronic Emergencies, Oscilator, Dostonos, Crobot-Muzik. Specijalno za premijerni nastup u Splitu priprema ultra mračni set.

APRIL pravim imenom Milica Kulić dolazi iz Banja Luke i pušta sve što ima veze sa Acidom. Kao dugogogišnja novinarka koja je izvještavala sa mnogih partija, na istima se zaljubila u elektroniku, te je svoj DJ put započela 2015. godine. Svoje bogato iskustvo odlučila je pretvoriti u zvučne talase koje će po prvi put čuti splitska publika.

EDY C, neumorni DJ, producent, vlasnik etikete i promoter, oblikovao je današnju šibensku techno scenu. Brojne događaje koje je organizovao okrunio je projektom Vojarna koji privlači hiljade partijanera iz cijele regije.

DJ JOCK je dobitnik prošlogodišnje nagrade Ambasador za najboljeg DJ-a iz Hrvatske, te predstavlja jednog od najvećih potencijala hrvatske scene. Snima za prestižne svjetske etikete, a njegove stvari vrte najpoznatiji svjetski DJ-evi.

PERO FULLHOUSE aka SKEPTIK kao domaćin večeri priprema specijalni vinilni acid house set iz njegove bogate kolekcije.

Ulaznice za Electric Halloween u pretprodaji sa popustom od 20% možete pronaći putem sajta Ticketshop: https://goo.gl/ycWGpu ili na prodajnim mjestima Ticketshopa: https://bit.ly/2Mhj353.

Ulaznice će na dan eventa koštati 100 kuna.

Video najava – NA OVOM LINKU.

 

Napiši komentar