fbpx

Nakon održana dva „Element“ događaja, došlo je vrijeme da se počnemo spremati za treći u sklopu kojeg će nastupiti slovenačka zvijezda Valentino Kanzyani. Valentino se u Banjaluku vraća nakon deset godina. Prvi put je nastupio u gradu na Vrbasu 2006. godine u kultnom klubu „Music Hall“, a samo dvije godine kasnije ekipa Night Light Records-a dovela ga je opet pred banjalučku publiku.

Izvor: Element saopštenje

Ove godine, tačnije 25. avgusta, pored njega na posljednjem „Element“ događaju ove godine, nastupiće Zlatnichi, Shi Pe, Forniva, Goran Emkić, Miroslav Pavlović, Lakmi, Wade Newhouse b2b Davor Billyc, Bane Blanco, Filip A, Stefan Wee i Dj Ape.

Podrži eTrafiku

Ulaznice po cijeni od 10KM mogu se kupiti preko servisa kupikartu.ba, te na trgu Krajine.

Da podsjetimo, „ELEMENT“ je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. „Element“ je nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici, želji da noći provodimo plešući i potrebi da obogatimo kulturnu i turističku ponudu Banjaluke.

U sklopu prve dvije žurke, nastupili su između ostalih, Nakadia, Nusha, Siniša Tamamović, Silicon Soul, AFFKT, Rub A Dub, Alex Ranerro, Woodie, Radujković, Robert S, Feđa Knajdl, Edib D, Adot, Mijović, Denis Dražić i Level7el.

Bitno je napomenuti da je grad Banjaluka prepoznao potencijal „Elementa“ za turističku ponudu grada kao i značaj za projekat „Evropska prestonica kulture (EPK) 2024“, te je zajedno sa Turističkom organizacijom zvanični partner ovih aktivnosti.

Kao što je bio slučaj sa prva dva događaja i tokom trećeg posjetiocima će biti obezbijeđene razne pogodnosti kada su u pitanju smještaj i prevoz, a detalje u vezi sa tim možete pronaći na Element Facebook i Instagram profilima. Ponovo će biti organizovan i after party, o kojem ćemo više informacija objaviti uskoro.

Još nas malo dana dijeli do 25. avgusta i završne „Element“ žurke ovog ljeta kada će čitav Kastel biti ponovo u Elementu!

Napiši komentar