fbpx

Škola crtanja i slikanja za djecu i omladinu sa i bez invaliditeta u školskoj 2018/2019 godini počinje sa radom 08. septembra, od 9 časova u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. (naselje Starčevica) Banjaluka.

Izvor: UDAS saopštenje

 Škola je namijenjena za djecu i omladinu sa i bez invaliditeta uzrasta od 6 do 18 godina. Polaznici Škole će biti podijeljeni u tri grupe, a oni će svake subote učiti tehnike crtanja i slikanja što podrazumijeva rad na izradi crteža, slikanje i crtanje na zadatu temu, portrete, kolaže, izradu skulptura od gline, maketa na zadatu temu i sl. Za polaznike Škole, KC UDAS je obezbijedio potreban slikarski materijal za crtanje (blokove, štafelaje, natron papir, ugalj, akril, palete, glinu, platna i dr).

Podrži eTrafiku

Škola crtanja i slikanja trajaće u dva semestra i to:

– I semestar u trajanju od septembra do decembra 2018. godine
– II semestar u trajanju od februara 2019. do juna 2019. godine

Po završetku svakog semestra u KC UDAS biće organizovana kolektivna izložba radova polaznika Škole. Pohađanje Škole za djecu sa invaliditetom i djecu članova Organizacije je besplatno, dok je za djecu bez invaliditeta cijena pohađanja Škole 30,00 KM mjesečno.

Zainteresovani polaznici za Školu crtanja i slikanja mogu da se jave na broj telefona 051 437 488 radnim danima od 08.30 do 15.00 ili putem emaila: kulturnicentarudas@gmail.com

 Broj polaznika je ograničen!

Napiši komentar