fbpx

Moondance festival objavljuje Line Up po danima, kompletiran sa regionalnim izvođačima, te nove informacije o dnevnim i grupnim ulaznicama!

Prvo veče festivala, u četvrtak 9. avgusta od 21 sat na bini kule Kamerlengo u Trogiru nastupiće već najavljeni headlineri Eduardo De La Calle, Francesco Tristano Live i KiNK Live. Kao uvod u prvo veče nastupiće Bebetto, Jan Kinčl, Juri Paik, Tome R i Pero FullHouse.

Drugo veče podijum će zagrijati Avoid, Filip Xavi, Ivan Komlinović Live, DJ Jock, Edy C i Skeptik, nakon kojih slijede headlineri Rødhåd, Radio Slave i Monoloc Live.

Podrži eTrafiku

Uvertiru u finalno veče, 11. avgusta u saradnji sa berlinskim Tresorom, prije nastupa headlinera Jonasa Koppa, K – Handa, The Analogue Cops-a Live i Handmadea odradiće italijanski duo Steve Murphy i DJ Octopus.

Organizatori festivala ističu da je danas počela prodaja dnevnih i grupnih regionalnih ulaznica po posebnim cijenama! Dnevne ulaznice za posjetioce iz regiona u pretprodaji koštaju: Četvrtak (9. avgust) – 130 KN, petak (10. avgust) – 180 KN i subota – 130 KN!

Grupne ulaznice dolaze u paketu (4 kupljene + 1 gratis) i važe samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice možete kupiti putem sajta Ticketshop.hr. Link za regionalne ulaznice.

Moondance festival i ove godine u saradnji sa Institutom EMI i firmom za prodaju elektronskih instrumenata i DJ opreme Audio Pro Artist organizovaće DJ i muzičke radionice u četvrtak 9. avgusta i subotu 11. avgusta, od 20 do 22 sata, u dvorani trogirske Gradske vijećnice. 

Na radionicama će se ekskluzivno za region predstaviti novi Allen & Heath Xone 96 mikser, Elektron Digitone sintisajzer kao i načini sinteze zvuka i kreiranja seta u Ableton Live-u. Predavači su Lucretio (The Analogue Cops), Jan Kinčl i Marin Gospić. Ulaz je slobodan uz prijavu na info@moondancefest.com.

Dobitnik dvije Ambasador nagrade za najbolji hrvatski festival elektronske muzike 2016. i 2017. godine, Moondance je san svakog pravog ljubitelja techna.

U tri festivalske večeri nastupiće neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog techna i najnovijih trendova u podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna, pa sve do sirovog i moćnog groovea, povezujući prošlost i budućnost.

Ovaj savršeni spoj beskompromisnog techna i fantastične lokacije razlog je što se Moondance u dosadašnjih pet izdanja lansirao u neslućene visine i što je ucrtan na techno kartu svakog pravog poštovaoca ovog žanra. Iako će ovogodišnje izdanje biti najveće do sada, organizatori će se potruditi da zadrže svoju prepoznatljivu intimnu i opuštenu atmosferu po kojoj je festival poznat.

Moondance je avantura za sva čula. Zidovima tvrđave Kamerlango odzvanjaju mračni, duboki, hipnotički zvukovi, stvarajući jedinstvenu emocionalnu vibraciju. Svaki detalj je pažljivo oblikovan – od vrhunskog razglasa, rasvjete, vizualnih instalacija sve do ljubaznog osoblja. Ono što je zanimljivo pored opuštene, demokratske atmosfere, jedinstvene među elektronskim festivalima, jeste da na Moondanceu VIP prostor uopšte ne postoji!

Cijene ulaznica održavaju se prihvatljivima kako bi se osiguralo da Moondance bude dostupan svima. Moondance fanovi mogu uživati u čistoj energiji i kreativnosti techno DJ-eva i umjetnika koji nastupaju uživo sa “hrpama mašina”, pružajući jedinstveno iskustvo koje briše granice između koncerta i plesnog događaja.

SAMO NAJBOLJI SASTOJCI!

Ovogodišnji line-up predstavlja crème de la crème underground techna:

DYSTOPIAN night – jedan od vodećih elektronskih brendova koji uključuje produkcijsku kuću, booking agenciju i izvođače, po prvi put nastupa na Moondance Festivalu gdje će predstaviti najbolje iz žanra: Rødhåd – trenutno jedan od najinovativnijih tvoraca i DJ-eva elektronske muzike; Radio Slave – berlinski DJ i producent koji se jedinstvenim stilom nametnuo kao jedan od takođe trenutno vodećih techno umjetnika; Monoloc – njegov vrtoglavi uspon počeo je izdanjem na Dixonovoj etiketi ‘Innervissions’ kada je postao jedan od predvodnika žanra.

TRESOR showcase – saradnja sa najznačajnijim techno klubom u istoriji nastavlja se i ove godine kada će predstaviti najbolje od najboljeg; K-HAND – poznatija i kao “prva dama Detroita“ multimedijalna je izvođačica koja se odlično snalazi u industriji kojom vladaju muškarci; Jonas Kopp – prvo ime argentinske techno scene i jedan od prvenaca Tresor etikete; te, rezidenti The Analogue Cops i Handmade čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

KiNK – nekoliko godina za redom najbolji svjetski elektronski live act nastupiće po prvi put na Moondance festivalu! Francesco Tristano – sjajan umetnik koji kombinuje karijeru u klasičnoj muzici sa onom na live elektronskim nastupima, Eduardo de la Calle – jedan od najnaprednijih producenata i izvođača elektronske muzike koji je godinama u izolaciji brusio svoj jedinstveni stil.

Informacije o ulaznicama pronađite na: www.moondancefest.hr i www.ticketshop.hr!

Napiši komentar